Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.U kunt er dus vanuit gaan dat de levertijd ca. 2 dagen kan duren.

Helaas lukt het ons niet om dit na te komen; dit kan te maken hebben met verpakkingsmateriaal of een andere reden.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.


Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen.

Er wordt geen geld terug gegeven op producten die 123uniek aanbiedt. Dit houdt in dat u onder normale omstandigheden geen kunst retour kan sturen. Kunst is altijd iets wat iemand mooi/leuk vindt. Kunst is persoonlijk, Kunst is de bewuste creatie van iets moois of betekenisvols met behulp van vaardigheid en verbeelding. Indien u vooraf of achteraf betaald heeft voor een van de producten die 123uniek u aanbiedt gaat u hiermee akkoord. Uiteraard wordt er altijd gekeken naar een voor u juiste oplossing.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te behouden, kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Helaas kunt u geen kunst ruilen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen