Levertijd en verzendkosten

Betalen
U kunt uw bestelling betalen met iDeal, PayPal en/of bankoverschrijving. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met uw bestelling!

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. U kunt er dus vanuit gaan dat de levertijd ca. 2 dagen kan duren.

Soms lukt het ons niet om dit na te komen; dit kan te maken hebben met verpakkingsmateriaal of een andere reden.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen tussen de € 1,92 en € 10,=

€ 1,92 voor brievenbuspost (kaarten etc.)
€ 2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,00 voor bestellingen onder de € 75,- (dit zijn normale artikelen die worden verzonden in een doos)
€ 10,= voor bestellingen die groter zijn dan normaal en dus meer verpakking nodig hebben.
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering en levertijd

Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele werkdagen uw pakket thuis ontvangt. Onze pakketten worden verzonden met PostNL. Zodra we uw bestelling mee hebben gegeven aan een bezorger van PostNL ontvang u per mail een bevestiging. Wij willen namelijk niet dat het bestelde het gehele weekend bij de post ligt. Zodra uw bestelling is verzonden zal de levering plaatsvinden binnen 1-5 werkdagen.

Wij verzenden van maandag tot en met donderdag. Besteld u donderdag? Dan doen wij ons uiterste best om uw bestelling die zelfde dag nog te versturen, helaas lukt dit niet altijd. Het is afhankelijk van de drukte of uw bestelling nog mee kan met de pakketdienst. Besteld u op vrijdag of in het weekend? Dan wordt uw pakketje op maandag verzonden.


Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen.

Er wordt geen geld terug gegeven op producten die 123uniek aanbiedt. Dit houdt in dat u onder normale omstandigheden geen kunst retour kan sturen. Kunst is altijd iets wat iemand mooi/leuk vindt. Kunst is persoonlijk, Kunst is de bewuste creatie van iets moois of betekenisvol met behulp van vaardigheid en verbeelding. Indien u vooraf of achteraf betaald heeft voor een van de producten die 123uniek u aanbiedt gaat u hiermee akkoord. Uiteraard wordt er altijd gekeken naar een voor u juiste oplossing.

123uniek.nl is niet aansprakelijk voor de werkwijze van het vervoersbedrijf. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te behouden, zult u zich moeten wenden bij de vervoersdienst.

Drukte: mocht het druk zijn, dan kan het voorkomen dat de verwerking van uw bestelling iets langer duurt, meestal zal dit 1 (werk)dag extra zijn.

Levering België/Duitsland
Voor het verzenden naar België en Duitsland zijn de verzendkosten hoger dan het verzenden binnen Nederland. Houd er rekening mee dat wij verzendingen naar België en Duitsland enkel van maandag t/m woensdag versturen i.v.m. de langere levertijd.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Helaas kunt u geen kunst ruilen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.