Wie is Angela

Mijn naam is Angela van der Ploeg. Ik ben o.a. gespecialiseerd in fotoreading voor  (overleden) dieren, dieren healing, stervensbegeleiding dieren en energetische huisreiniging.

Voor wie?
Misschien wilt u weten hoe uw dier zich voelt, wat hij mankeert of misschien wilt u weten wat uw dier heeft meegemaakt in zijn verleden (denk hierbij ook aan asiel en mishandelde dieren) of wilt u weten hoe het met uw dier is nu hij overleden is. Door middel van een foto reading kan ik vaak veel over het dier te weten komen.

Door heel Nederland Veel van mijn diensten zijn online diensten; dit wil zeggen dat men niet naar Franeker hoeft te komen. Op deze wijze kan ik iedereen van dienst zijn. <br><br>

Uiteraard kom ik wel bij de mensen thuis indien een woning energetisch gereinigd moet worden, voor een healing of het begeleiden van een stervend huisdier.

Verder nog iets bijzonders?
Zoals op deze website te zien is, maak ik geheel op eigen wijze persoonlijke wens-/spirituele kaarten met een boodschap en maak ik acryl gietart. Heel mooi om te geven als cadeautje voor een verjaardag, Valentijnsdag of gewoon zomaar.

Scroll naar boven